fbpx
Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@poelzicht.nl

Reviews

    5 star review  We waren gasten op een bruiloft. Getrouwd werd er coronaproof in de tuin. Het diner smaakte prima, maar wat er normaal op de kaart staat weet ik niet.

    thumb Margot Vonk
    9/11/2020

    4 star review  Mooie grote tuin waarin getrouwd kan worden.

    thumb Peter Vonk
    9/11/2020

    5 star review  Mooie plek,. rustig lunchen, binnen of buiten. Lekker eten en vriendelijke bediening

    thumb Jan Sluiter
    8/04/2020

    5 star review  Mooi en goed restaurant met zeer vriendelijk personeel. Wat verstopt in het kleine plaatsje maar het zoeken meer dan waard. Voor het tweede jaar als tussenstop naar de kersen in de Betuwe gebruikt. We maken er een traditie van.

    thumb Niels Hoofdman
    7/19/2020

    5 star review  Nice food, big backyard for kids to play

    thumb Peng Qiao
    7/12/2020

    5 star review  Super lekker eten en prima en ervaren bediening. Elke keer weer goed.

    thumb Marcel van der Sluijs-1
    3/03/2020

    4 star review  Erg mooie zaal waar je een mooi feestje kan vieren.

    thumb Menno Blaauw
    12/28/2019

    5 star review  T Was fantastisch. Drinken en dineren met voorgerechten en een nagerecht worden met liefde bereid. Dat proef je en zie je aan de bediening, de opmaak van de gerechten en de atmosfeer. Dank jullie wel voor de heerlijke avond.

    thumb Margreet Van der Harst
    12/18/2019

    4 star review  Heerlijk gezeten en gegeten... leuke bediening, iedereen heeft er zichtbaar zin in!

    thumb harry boersma
    11/23/2019

    5 star review  Gisteravond heerlijk gegeten. Wij komen hier vaker en iedere keer goed. Tot de volgende keer.

    thumb Ko Laponder
    11/08/2019

    5 star review  Echt alles wat ze hier maken smaakt goed!

    thumb Sascha Mulder
    10/25/2019

    5 star review  Ik geef liever nog meer sterren top restaurant zeer vriendelijk personeel toppie een aanrader

    thumb Hermie Loef
    10/24/2019

    4 star review  Gastvrij en vriendelijk ontvangen. Heerlijk en rustig kunnen genieten van al het goede en verse eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

    thumb Gerada Beijk
    8/24/2019

    5 star review  Geweldig feest gehad voor mijn 85 jarige zwager Jos. Goede bediening vriendelijke meisjes. Heerlijk gegeten.

    thumb Ria Koolen Boudewijn
    7/21/2019

    5 star review  Heerlijk gegeten! Rustige locatie en erg mooi restaurant. Goed en bekwaam personeel. Wij kenden het niet, komen toch uit de regio, maar komen zeker nog een keer terug!

    thumb Bert H
    6/30/2019