fbpx
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@poelzicht.nl

Reviews

    5 star review  Heerlijk en gezellig gegeten, het was ondanks de temperatuur goed vol te houden onder de overspanning.

    thumb Peter Kerk-Avezaath
    5/25/2021

    5 star review  Donderdag 12 november, was ik jarig en hier voor 6 personen eten besteld. Kip en zalm. Afgehaald op afgesproken tijd en thuis heerlijk gegeten met vriendin, zoon, schoondochter en kleinkinderen. Was super lekker.

    thumb Ko Laponder
    11/17/2020

    5 star review  Mooie locatie. Goed te doen met nieuwe corona maatregelen. Gastvrij ontvangst

    thumb Lyda de Wilde
    9/29/2020

    5 star review  Prima restaurant, mooie locatie. Heerlijk gegeten. Vriendelijk en attent personeel. Redelijk informeel. Zeker aan te bevelen voor een gezellig en lekker dinee.

    thumb Joop du Croix
    9/15/2020

    5 star review  Bruiloft geviert op deze prachtige ( gelukkig ) buiten locatie👌😃

    thumb Bert van Kooij
    9/14/2020

    5 star review  We waren gasten op een bruiloft. Getrouwd werd er coronaproof in de tuin. Het diner smaakte prima, maar wat er normaal op de kaart staat weet ik niet.

    thumb Margot Vonk
    9/11/2020

    4 star review  Mooie grote tuin waarin getrouwd kan worden.

    thumb Peter Vonk
    9/11/2020

    5 star review  Mooie plek,. rustig lunchen, binnen of buiten. Lekker eten en vriendelijke bediening

    thumb Jan Sluiter
    8/04/2020

    5 star review  Mooi en goed restaurant met zeer vriendelijk personeel. Wat verstopt in het kleine plaatsje maar het zoeken meer dan waard. Voor het tweede jaar als tussenstop naar de kersen in de Betuwe gebruikt. We maken er een traditie van.

    thumb Niels Hoofdman
    7/19/2020

    5 star review  Nice food, big backyard for kids to play

    thumb Peng Qiao
    7/12/2020

    5 star review  Super lekker eten en prima en ervaren bediening. Elke keer weer goed.

    thumb Marcel van der Sluijs-1
    3/03/2020

    4 star review  Erg mooie zaal waar je een mooi feestje kan vieren.

    thumb Menno Blaauw
    12/28/2019

    5 star review  T Was fantastisch. Drinken en dineren met voorgerechten en een nagerecht worden met liefde bereid. Dat proef je en zie je aan de bediening, de opmaak van de gerechten en de atmosfeer. Dank jullie wel voor de heerlijke avond.

    thumb Margreet Van der Harst
    12/18/2019

    4 star review  Heerlijk gezeten en gegeten... leuke bediening, iedereen heeft er zichtbaar zin in!

    thumb harry boersma
    11/23/2019

    5 star review  Gisteravond heerlijk gegeten. Wij komen hier vaker en iedere keer goed. Tot de volgende keer.

    thumb Ko Laponder
    11/08/2019