fbpx
Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@poelzicht.nl

Reviews

    review rating 5  Nice food, big backyard for kids to play

    thumb Peng Qiao
    7/12/2020

    review rating 5  Super lekker eten en prima en ervaren bediening. Elke keer weer goed.

    thumb Marcel van der Sluijs-1
    3/03/2020

    review rating 4  Erg mooie zaal waar je een mooi feestje kan vieren.

    thumb Menno Blaauw
    12/28/2019

    review rating 5  T Was fantastisch. Drinken en dineren met voorgerechten en een nagerecht worden met liefde bereid. Dat proef je en zie je aan de bediening, de opmaak van de gerechten en de atmosfeer. Dank jullie wel voor de heerlijke avond.

    thumb Margreet Van der Harst
    12/18/2019

    review rating 4  Heerlijk gezeten en gegeten... leuke bediening, iedereen heeft er zichtbaar zin in!

    thumb harry boersma
    11/23/2019

    review rating 5  Gisteravond heerlijk gegeten. Wij komen hier vaker en iedere keer goed. Tot de volgende keer.

    thumb Ko Laponder
    11/08/2019

    review rating 5  Echt alles wat ze hier maken smaakt goed!

    thumb Sascha Mulder
    10/25/2019

    review rating 5  Ik geef liever nog meer sterren top restaurant zeer vriendelijk personeel toppie een aanrader

    thumb Hermie Loef
    10/24/2019

    review rating 4  Gastvrij en vriendelijk ontvangen. Heerlijk en rustig kunnen genieten van al het goede en verse eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

    thumb Gerada Beijk
    8/24/2019

    review rating 5  Geweldig feest gehad voor mijn 85 jarige zwager Jos. Goede bediening vriendelijke meisjes. Heerlijk gegeten.

    thumb Ria Koolen Boudewijn
    7/21/2019

    review rating 5  Heerlijk gegeten! Rustige locatie en erg mooi restaurant. Goed en bekwaam personeel. Wij kenden het niet, komen toch uit de regio, maar komen zeker nog een keer terug!

    thumb Bert H
    6/30/2019

    review rating 5  Gezellig en prima verzorgd. Fijne airco is in deze tijd ook veel waard!

    thumb Jac Turlings
    6/29/2019

    review rating 5  Heerlijke lunch gehad buiten op terras. Mooi plekje, aardige bediening en heerlijk gegeten. Wij gaan zeker nog eens terug voor diner.

    thumb Jacqueline Simon
    6/23/2019

    review rating 5  Prachtige locatie, heerlijk eten en goede bediening. Zeker het "kippetje" bestellen!

    thumb Rob van Dee
    6/22/2019

    review rating 4  Heerlijk eten, mooie veranda met open keuken. Vriendelijk personeel, aanrader.?

    thumb mier leerdam
    6/16/2019