fbpx
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@poelzicht.nl

Events

Sfeer en Comfort

Waar sfeer en comfort samenkomen, staat Poelzicht garant voor een unieke ervaring en hoogstaande kwaliteit.

Familie en Vrienden – het hart van ons bestaan

Poelzicht is al jaren een begrip voor familiefeesten. Gezelligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Verkiest u een van onze buffetten al vanaf €29,50 p.p. of liever een diner of walking diner of……?

Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden!

Zakelijk

Een snelle lunch in het restaurant nuttigt u al binnen 1 uur! Onze 2 zalen, Voorkamer en de Deel bieden ruimte voor grotere besloten gezelschappen.

Wij denken graag met u mee om uw lunch, diner, zakelijke bijeenkomst, feest,………op een gezellige en vooral ongedwongen manier in te vullen.

Trouwen in de Betuwe

Een van de leukste dagen in uw leven! En die wilt u uiteraard perfect georganiseerd hebben. Maar er komt ook een heleboel bij kijken. Wij begrijpen dat als geen ander en gaan graag met u aan tafel om al uw wensen door te nemen en om u te helpen bij het organiseren van deze bijzondere dag.
Wij willen het beste voor u en natuurlijk voor uw gasten. Dat realiseren wij met veel aandacht, zorg en vooral plezier. In hartje Betuwe gelegen op de mooiste plek van de Betuwe, slechts 5 autominuten van de snelweg A15 Tiel West vindt u Poelzicht.
Poelzicht beschikt over een sfeervol Restaurant en een Deel voor circa 150 personen dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden en wij geheel naar uw wens inrichten.

Op onze locatie beschikken wij over een eigen parkeerplaats waar plek is voor 50 auto’s.

Evenement op maat

Wij staan open voor al uw wensen en ideeën om zo een evenement speciaal voor u te verzorgen. Kom langs voor een kopje koffie of thee om samen te brainstormen over de mogelijkheden. Wij bieden u een offerte op maat.

Vergaderen in de Betuwe

Een vergadering, presentatie, teambuilding sessie: Poelzicht biedt faciliteiten op maat voor al uw zakelijke bijeenkomsten

De multifunctionele deel van Poelzicht is volledig ingericht met ondersteunende faciliteiten zoals draadloos internet (wifi), beamer en Flipover. Dus uw workshops, teambuildingsessies, verkoopvergaderingen en strategiesessie, zijn bij ons in goede handen en krijgen een extra dimensie.

Nazit

Een afscheid is een emotioneel moment. De nazit is het moment om herinneringen op te halen met de mensen uit de directe kring.
Poelzicht ontzorgt u graag voor dit belangrijke moment!